Xaviera Hollander's Happy House B&B - Amsterdam- Bed and Breakfast

De ideale plek voor romantici en zakenlui: Xaviera Hollander's Happy House BB in Amsterdam's Goudkust. Kleurrijk en bohémien stijl "Bed & Breakfast", loopafstand van RAI congrescentrum, Museumplein met Rijksmuseum, van Gogh museum . Tram 5 in de elegante Beethovenstraat brengt u in een kwartier naar hartje stad.Xaviera en haar man Philip spreken 5 talen en kunnen ook een heerlijke 3 gangen maaltijd voor u klaarmaken, al dan niet voorzien van een workshop door Xaviera over HOE JE JE PARTNER TOT EEN BETERE MINNAAR MAAKT. * Zonnig ruim huis van beroemde schrijfster "The Happy Hooker" * 2 slaapkamer-villa, met grote woon & zitkamer, waar kan worden ontbeten * 2 badkamers met douche en toiletten, 2 king size bedden* Luxe Villa, met grote tuin en terras op het zuiden* Dieren welkom voor euro 15 per dag * prive taxi rit naar Schiphol voor euro 35 * Fietsen te huur euro 12.50 p.d.* roken mag in de tuin of op balkon* check in na 13.00 uur* check out 11 a.m.

Lees meer »

Prinsenstede Bed and Breakfast

Onze bed en breakfast Prinsenstede is gelegen in de Noorderstraat, een rustige straat binnen de Amsterdamse grachtengordel tussen de Reguliersgracht en de Vijzelgracht nabij het Amstelveld. Wij zijn eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf het vliegveld, de cruise terminal en het station en zijn ook bereikbaar met de auto.Wij bieden u een comfortabele, ruime, smaakvol ingerichte rookvrije kamer met flatscreen tv, radio, gratis WiFi, luxe badkamer, faciliteiten voor thee en koffie en een eigen entree. Galerieën, boutiques, musea, bars en restaurants bevinden zich op loopafstand in de nabije omgeving.

Lees meer »

Noorderlicht B&B Amsterdam

Leven of logeren op een woonark is uniek. U rijst of daalt mee met de waterstand. U leeft op en beleeft het water. Watervogels broeden in de omgeving of laten U trots hun jongste aanwinst zien. U kunt zwemmen en vissen.

Lees meer »

HutSpot B&B Amsterdam

Bed & Breakfast Hutspot is een fantastische uitvalsbasis om het centrum van Amsterdam te zien en dit te combineren met een bezoek aan Monnickendam, Marken, Volendam, Zaanse Schans of Durgerdam.

Lees meer »